fbpx

  Alles is een gedachte

  Masterclass Huiskamer Coaching in het Natuurcoachhuis

  Wist jij dat je volledig geprogrammeerd bent door je omgeving om te zijn wie je nu vandaag de dag bent?

  Wil jij ook weten hoe je vanaf de laatste week van de zwangerschap tot aan je zevende levens jaar geprogrammeerd werd en tot aan je dertigste niet meer verandert bent zonder dat je eerst die zogenoemde beruchte schop onder je kont krijgt van degene die het vindt dat jij het nodig hebt?

  Gelukkig dat ook jij, net als ik en velen voor jou, kunt kiezen voor de juiste en beste sleutels om het ‘Alles is een gedachte’ breinspel met mij te spelen.

  Waarom je juist nu wèl diegene mag zijn die staat te trappelen om in 2020 wel zelfverzekerder, gelukkiger, positiever, vitaler, energieker, gelukkiger en succesvoller verder te leven..!

  Wat is de Masterclass Huiskamer Coaching 2.0?

  Iedere dag organiseer ik naast mijn één-op-één coachingstrajecten ook voor kleine groepen vrouwen (6-10 personen) van jong tot ouder(s), vriendinnen, collega’s of buurvrouwen tijdens verschillende dagdelen in 120 minuten mijn ‘Masterclass Huiskamer Coaching’ 2.0 waarin ik vrouwen leer dat 'Alles een gedachte' is.

  De inhoud van de masterclass is erop gericht, je werkelijk te laten realiseren dat ‘Alles een gedachte' is. Dan realiseer je je dat er nu ineens veel meer wèl mogelijk is dan je nu onbewust voorgeprogrammeerd weet en doet. Je kan dus wel een zelfverzekerd en gelukkiger leven leiden! Want dat willen we allemaal.

  Via opdrachten en intieme gesprekken leer je dat je met een aantal kleine aanpassingen in het dagelijkse leven de moderne wereld naar onze hand kunnen zetten. Zo nemen we zelf (weer) de regie over onze persoonlijke ontwikkeling en profiteren we van alles wat deze nieuwe wereld te bieden heeft. In plaats van deze afleidingen volledig af te zweren kunnen we ook investeren in ons vermogen ermee om te gaan.

  Ook op aanvraag mogelijk voor (medewerkers van) bedrijven, of op locaties elders.

  Deze zelfverzekerde vrouwen gingen jou voor!

  Niks verandert, totdat:

  • Je vanuit een rotsvast vertrouwen keuzes durft te maken voor wat je echt wilt
  • Trots bent op jezelf en op de keuzes die je hebt durven maken
  • In actie durft te komen voor iets wat je aan het hart gaat, zelfs al doe je dat met knikkende knieën en klotsende oksels

  Dit gaan we doen:

  • Je leert dat alles begint in jouw gedachten en dat je daar zelf controle over hebt en dit in kan zetten te positieve in plaats van onbewust.
  • Je leert keuzes voor jezelf te maken, zonder je daar ook maar 1 seconde schuldig over te voelen.
  • Je gaat zien dat je kunt vertrouwen op je onderbuik; je weet zelf heel goed wat goed voor je is, en hoe je daar naar kunt handelen.
  • We brengen je positieve en minder handige eigenschappen in kaart.
  • Dit alles gieten we in een praktisch stappenplan, waardoor jij weet welke stap je als eerste moet zetten om van je droomleven je echte leven te maken.

  Aanmelden

  Ongeldig
  Ongeldig
  Ongeldig
  Ongeldig
  Ongeldig
  Invalid Input

  Maak de keuze iedere dag te focussen op alleen de positieve dingen!