fbpx

  Welke ballen heb jij allemaal hoog te houden in deze coronacrisis?

  ONLINE een gratis uur professionele coaching om werk, gezin en huishouden op orde te houden én je eigen gedachten ontspannen te organiseren met de iSelf Boost Call door top vrouwencoach Ellen Videler.
  Het veilige online coachingprogramma voor vrouwen.
  Online videocalls op jóuw tijdstip!

  Mijn kado voor jou tijdens deze rare Corona periode: Simpele stappen om je bewust te worden van je magische ‚ÄėSelf Boost‚Äô mindset.

  Zonder zorgen en schuldgevoel deze periode doorkomen en juist genieten van de kansen die nu voor het oprapen liggen! 

  Heb jij de afgelopen weken ook ervaren hoe heftig het is als je situatie en omgeving inééns veranderen? Je bent niet de enige! Zelf heb ik vaker dit soort crisissituaties meegemaakt. Om mijn steentje bij te dragen tijdens deze Corona crisis (ik heb immers ook een achtergrond in de zorg) bied ik alle vrouwen van Nederland, en dus ook jou (!) alle tools die ik in handen heb om jou te leren relax hiermee om te gaan. Geloof je dat dat mogelijk is, ontspannen thuis werken, in een druk gezin, of juist het isolement van alleen zijn? Of kán je dat bijna niet geloven?

  Ik daag je uit je hart te luchten, een uur met mij te praten over wat jij nu juist tegenkomt, en te kijken √°chter de spanning naar de kansen die je nu ook hebt.

  Stop met leven in het duister lieve vriend of vriendin, cre√ęer echte magie in je leven!

  Ontdek de controle over jouw mindset!

  Stel je eens voor, hoe het leven er voor je uit zou zien, als je het ene doel naar het andere bereikt... je houdt makkelijker meer geld over op je bankrekening, wat zo fijn aanvoelt, als veertjes die moeiteloos op je schouders landen en je leefstijl zo doet veranderen, waar je altijd al van droomde.

  Het hoeft geen toekomstdroom te zijn. Het is zelfs sterker. Wat er voor nodig is om jouw appeltaart met een toef slagroom te bakken zit als mens allemaal al in jouw hersenen, in je hoofd geprogrammeerd. Je hebt jouw magische ‚ÄėSelf Boost‚Äô switch knopje al vaak genoeg naar ‚ÄėAan‚Äô omgedraaid maar ook net zo vaak onbewust weer naar ‚ÄėUit‚Äô.

  Wat is de Masterclass iSelf Boost Corona?

  Ik leer je, op een voor jou prettig moment, in een live online Masterclass via videocall de simpele stappen om je Mindset zo goed mogelijk te beheersen. Zodat jij ook blijvende, echte magie kan cre√ęren in je leven.

  Het maakt niet uit, waar je woont in Nederland en omstreken.
  Ik vind, dat je elke mogelijke kans mag krijgen jouw fenomenale 2020 uit te vinden.

  Ik bied drie¬†coaching pakketten waaruit¬†JIJ de keuze kunt maken wat bij jou past. Je kunt kiezen voor een √©√©nmalige iSelf Boost, een maand lang een wekelijkse sessie, of een programma van 3 maanden waarin we intensief wekelijks contact hebben! Bekijk de mooie pakketten¬†¬Ľ

  Het is mijn missie alle vrouwen in Nederland op weg te helpen naar een gelukkig en zelfverzekerd leven. Vandaar, dat ik deze geheime sleutels dit nieuwe jaar met iedereen wil delen. Samen kunnen we van 2020 JOUW banner jaar maken, dat jij zo verdient!

  Het Natuurcoachhuis - Waar iets magisch moois tot leven komt...

  We houden sessies online om deze krachtige coaching voor zoveel mogelijk vrouwen in Nederland mogelijk te maken! Ik geloof dat de magie om jou te trainen je gedachten en mindset zelf in handen te nemen, ook via de digitale weg verspreid.

  Is het fijn om elkaar toch een keer 'in het echt' te ontmoeten, dan ben je - op afspraak - van harte welkom in het heerlijke Natuurcoachhuis, de veilige en rustige kernplek van waar uit ik al mijn coaching- en trainingsessies voorbereid, workshops en huiskamer masterclasses organiseer, powervrouwen begeleid en waar we ook mooie Self Boost Days organiseren!

  iSelf Boost sessie pakketten

  Image
  Eénmalig

  iSelf Boost - 3 sterren

  ‚ā¨150/ps
  • Eenmalige superkrachtige Masterclass
  • 1 uur online coaching door Ellen Videler
  • Jij kiest een tijd die jou schikt
  • Je leert d√© magische sleutels om de controle over jouw leven terug te nemen!
  Genoemde tarief is per sessie.
  Image
  1 maand

  iSelf Boost - 4 sterren

  ‚ā¨135/ps
  • 1 maand begeleiding
  • 4 uur liefdevolle, confronterende sessies door Ellen Videler
  • Jij kiest een tijd die jou schikt
  • Je leert d√© magische sleutels om de controle over jouw leven terug te nemen!
  • Je leert concrete stappen zetten richting een gelukkiger, zelfverzekerd leven
  Genoemde tarief is per sessie.
  Image
  3 maanden

  iSelf Boost - 5 sterren

  ‚ā¨125/ps
  • 3 maanden begeleiding
  • 12 uur diepgaande, krachtige sessies door Ellen Videler
  • Jij kiest een tijd die jou schikt
  • Tussendoor feedback per e-mail
  • Je leert d√© magische sleutels om de controle over jouw leven terug te nemen!
  • Aan het eind van het programma zie je al veel grote veranderingen in je leven
  • En ben jij de beste Nieuwe Zelfverzekerde en Gelukkige versie van jouzelf
  Genoemde tarief is per sessie.

  Deze zelfverzekerde vrouwen gingen jou voor!

  Ontdek de controle over jouw mindset!

  Jouw mindset heeft controle over alles, wat je het afgelopen jaar hebt bereikt(en de voorgaande jaren tot het moment dat je geboren bent).

  Jouw mindset heeft zelfs magische dingen voor je gecre√ęerd √≤f zelfs ook niet.


  Zou je het niet graag willen ontdekken hoe je daadwerkelijk controle krijgt over jouw mindset, zodat het ene magische konijn op plopt uit jouw hoge hoed na het andere?

  Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen.

  - Albert Einstein

  Aanmelden

  Ongeldig
  Ongeldig
  Ongeldig
  Ongeldig
  Ongeldig
  Invalid Input