fbpx

  Self Boost Academy

  Image

  Masterclass Huiskamer coaching 2.0

  Dagdeel training: 'Alles is een gedachte'
  De inhoud van deze masterclass is erop gericht, je werkelijk te laten realiseren dat ‘Alles een gedachte' is. Dan realiseer je je dat er nu ineens veel meer wèl mogelijk is dan je nu onbewust voorgeprogrammeerd weet en doet. In de intieme sfeer van het Natuurcoachhuis, met een groepje van 6-10 vrouwen. Vindt wekelijks plaats.
  Nu ook optioneel voor bedrijven of op locatie!

  Zeker Zonder Zijwieltjes

  Hét #1 programma om zelfverzekerd gelukkiger door het leven te fietsen!

  Hoe zou het zijn om vanuit volledig vertrouwen altijd de keuze te durven maken die voor jou belangrijk is?

  Stel je eens voor dat jij elke dag blij en vrolijk wakker wordt! Dat je zin hebt om aan de dag te beginnen en dat jij jouw leven met niemand zou willen ruilen. Dat jij elke dag doet wat je leuk vindt en je trots bent op jezelf en op de keuzes die jij voor jezelf hebt durven te maken. Je durft in actie te komen, zelfs als je dit spannend en eng vindt. En als jij in de spiegel kijkt, dan zie je een zelfverzekerde vrouw die weet wie ze is en die zichzelf de ruimte geeft om te mogen zijn wie ze is ongeacht de mening van een ander.

  Image

  iSelf Boost 2020

  Online Masterclass: Stappen om bewust te worden van je magische ‘Self Boost’ mindset
  Stel je eens voor, hoe het leven er voor je uit zou zien, als je het ene doel naar het andere bereikt... je houdt makkelijker meer geld over op je bankrekening, wat zo fijn aanvoelt, als veertjes die moeiteloos op je schouders landen en je leefstijl zo doet veranderen, waar je altijd al van droomde. Ik geef je dé sleutels naar controle over jouw mindset. Dit wordt jouw banner jaar! Je wordt de nieuwe, zelfverzekerde, beste versie van jezelf in 2020!

  Business Boost Coaching For Successful Women

  Transformatie tot zelfverzekerd succesvol ondernemerschap.

  Wat ik zeker weet

  Als je een commitment met mij en jezelf aan gaat, op zoek naar wat voor jou dè manier is, om die zelfverzekerde, succesvolle, stralende onderneemster te zijn, die je eigenlijk wilt worden, dan weet ik zeker, dat onderstaande feiten gerealiseerd worden.