fbpx

  Hi, ik ben Ellen Videler

  Je hebt altijd een keuze!

  Mijn visie op het leven is dat je altijd een keuze hebt. Zélfs als je denkt dat je hem niet hebt. En we denken vaak dat we geen keuze hebben, omdat het alternatief ons niet aanstaat of omdat we niet bereid zijn de prijs van deze keuze te betalen.

  Op het moment dat je wél bereid bent om de prijs te betalen, val je uit slachtofferschap en ga je in zelfleiderschap. Pas dan kun je jouw leven volledig vorm geven zoals dat bij jou past. Ik ben daar het levende bewijs van!

  'Dé levenscoach die vrouwen inspireert en laat groeien!

  Als je mij echt zou kennen, dan weet je…

  • Dat ik de¬†trotse moeder¬†ben van mijn twee inmiddels zelfstandige lieve dochters Devi (23 jaar) en Esmee (20 jaar).
  • Dat mijn wens is dat volwassenen hun kijk op de wereld weer gaan ontdekken¬†als een pasgeborene: vol liefde, rijkdom en met een open blik.
  • Dat¬†Oprah Winfrey¬†en¬†Ellen Degeneres¬†mijn grote inspirators zijn.
  • Dat¬†Pippi Langkous¬†mijn jeugdfavoriet is en dat ik mede dankzij haar in mijn jeugdjaren de open mind gevormd heb die ik vandaag de dag nog steeds bezit.
  • Dat √©√©n van mijn meest¬†verhelderende boeken¬†is geschreven door Don Miguel Ruiz en heet¬†De vier inzichten.
  • Dat ik vreselijk kan¬†lachen¬†als ik iemand zie struikelen (zeker als ze dan om zich heen kijken met zo‚Äôn herkenbare blik van 'Zag iemand dit?'). Sorry, dan kun je mij opvegen.
  • Dat ik iedere morgen blij wakker word van het geluid van kokmeeuwen en mijn¬†uitzicht op het water. Je kan maar ergens blij van worden, toch?
  • Dat ik van dieren houd en zelf als¬†huisdier een poes¬†heb die Pukkie heet.
  • Dat ik¬†liefdevol, confronterend¬†en¬†to the point¬†ben, goed kan luisteren en positief, sociaal,¬†oprecht ge√Įnteresseerd¬†ben, meestal gelijk de gevoelige snaar weet te raken, omdat ik een oprechte intentie heb en er wordt beweerd dat mijn stem¬†rust¬†brengt (zou dit nimmer van mijzelf hebben durven zeggen).
  • Ik ken geen problemen, alleen¬†oplossingen¬†en krijg jeuk van negatieve mensen.
  • Dat mijn lievelingseten zuurkool is en ik een zwak heb voor¬†zwart-wit lolly's.
  • Dat ik opensta ik voor relaties met andere mensen, ongeacht hun ras, geaardheid en/of achtergrond en dat ik dus ga voor¬†liefde¬†in plaats voor angst.
  • Dat mijn levensmotto¬†'Pluk de dag'¬†is en mijn levensspreuk is 'For things to change you have got to change, and for things to get better you have got to become better.' (Jim Rohn)
  'Ik had een gelukkige jeugd.'
  Image

  Ik ben Ellen Videler. Ik kom uit een gelukkig gezin. Ik had eigenlijk alles wat mijn hartje begeerde.

  Ik heb een zorgeloze jeugd gehad en op een aantal dingen na leefde ik een zorgeloos leven waarin ik vooral de dingen deed die er van mij verwacht werden. Het had geen diepe dalen en geen hoge pieken.

  Had jij ook een gelukkige jeugd? Coaching kan dan toch iets voor jou zijn!

  Deze zelfverzekerde vrouwen gingen jou voor!

  Enkele jaren geleden veranderde alles

  In een periode van rouw en verdriet kwam het keerpunt in mijn leven. Ik zag in dat het meest verschrikkelijke moment in mijn leven tot dan toe mij het grootste cadeau gaf: de bewustwording dat ik niemands goedkeuring meer nodig had.

  Ik durfde voor het eerst die goedkeuring aan mij zelf te geven. Vanaf dat moment ben ik de keuzes gaan maken die ik wil maken. Ik vind ze soms eng, spannend en mensen hebben er een oordeel over en commentaar op en toch doe ik het vanuit de overtuiging en het volledige vertrouwen dat het gaat gebeuren want dit is mijn levenspad. Dit is waarvoor ik hier ben!

  Ik maak nu de keuzes die bij mij passen

  Wat het mij brengt, is dat ik de kracht in mijzelf voel, dat ik keuzevrijheid voel en dat ik er volledig op vertrouw. Ja, het is soms eng. En ja, het is niet altijd makkelijk. Maar ik ervaar iedere dag een intense voldoening met mijn eigen leven.

  Inmiddels ben ik veel inzichten rijker. Ik ben van mening dat via mijn studies, zelfkennis, ontmoetingen, confrontaties en niet te vergeten ook door het maken van fouten en innerlijke liefde, mijn bewuste keuze naar een positief gezond leven steeds duidelijker is geworden.

  Ik maak iedere dag bewuste keuzes om liefdevol stil te staan bij de signalen van mijn hart die ik gebruik als roadmap voor mijn leven. Met vallen en opstaan. Toch voel ik dat er niets anders is dan dit. Daarvoor ben ik ongelooflijk dankbaar en daardoor leef ik het leven van mijn dromen. Precies zoals ik ben en in complete acceptatie van wie ik ben.

  Met mijn doorzettingsvermogen en met het niet kiezen van de makkelijkste weg, ben ik bereid om de levenslessen die op mijn pad komen te leren. Hoe lelijk ze soms ook zijn. Met mijn optimisme, positiviteit, humor en loyaliteit kan ik de prijs betalen, hoewel dit soms ook wel eens mijn valkuil zijn. Het maakt dat ik mensen soms weleens te lang een kans geef. Toch zie ik het zonnig in.

  Durf jij een kennismaking met mij aan?

  Denk je dat ik de coach ben die jou kan helpen om een zelfverzekerde vrouw te worden, meld je dan aan. Ik kom dan binnen 48 uur bij je terug. Ik kijk uit naar je reactie!

  Aanmelden

  Ongeldig
  Ongeldig
  Ongeldig
  Ongeldig
  Ongeldig
  Invalid Input