Over EVC Ellen Videler Coaching

Hi! Mijn naam is Ellen Videler

Je hebt altijd een keuze!

Mijn visie op het leven is dat je altijd een keuze hebt. Zélfs als je denkt dat je hem niet hebt. En we denken vaak dat we geen keuze hebben, omdat het alternatief ons niet aanstaat of omdat we niet bereid zijn de prijs van deze keuze te betalen.
Op het moment dat je wél bereid bent om de prijs te betalen, val je uit slachtofferschap en ga je in zelfleiderschap. Pas dan kun je jouw leven volledig vorm geven zoals dat bij jou past. Ik ben daar het levende bewijs van!

'Dé levenscoach die vrouwen inspireert en laat groeien!'

Maak verder kennis met Ellen Videler...

Ellen Videler is een intergraal levenscoach met 30 jaar ervaring in de geboortezorg en biedt als zelfverzekerde vrouwencoach met Videler Coaching een platform voor mensen die bewust met een gezonde levens-en-denkstijl aan de slag willen. Op videlercoaching.nl krijg je eerste hulp bij onzekerheid op weg naar de eeuwige roem van zelfverzekerdheid. Ze is de auteur van ‘De Gouden Hersenkluis Kraker’ waarin ze beschrijft hoe je met een gouden sleutelbos jouw gouden hersenkluis van de toekomst opent naar een zelfverzekerd leven vol van liefde,
gezondheid en levensgeluk én van
‘het OER-manuscript’ voor het krachtig veranderen van je lichaam en leven.

Ze geeft coaching en persoonlijke trainingen op het gebied van denkstijl, leefstijl, mindset en vitaliteit aan actieve, zorgzame, ondernemende vrouwen en sterke leidinggevende mannen. Ze is de liefdevolle trotse moeder van haar twee inmiddels volwassen zelfstandige dochters en kreeg er dankbaar en blij twee (schoon)zonen bij. Ze staat open voor relaties met andere mensen, ongeacht hun ras, geaardheid en/of achtergrond en ga dus voor liefde in plaats voor angst.
Eén van haar grootste wensen is al jaren dat volwassenen hun kijk op de wereld weer gaan ontdekken als een pasgeborene: vol liefde, positiviteit, rijkdom en met een open blik.

Bellen met Ellen

Laten wij direct samen bellen voor en over jou!

Bellen met Ellen

Laten wij direct samen bellen voor en over jou!

Welke aanpak past bij mij?

Vul de vragen in en word persoonlijk gebeld door Ellen met het resultaat!

Aanmelden

Meld je aan en Ellen neemt contact op met jou!

Hoe zelfverzekerd ben ik? Doe de test!

Ontdek binnen 3 minuten of jij zelfverzekerd bent en krijg een persoonlijke reactie van mij (Ellen)!

Jouw gratis
E-book De Gouden Hersenkluis Kraker