fbpx
  Vrijdag in het zonnetje zet dag!

  Ik dacht vanmorgen, toen ik heerlijk het herfst zonnetje heel langzaam zag opkomen: ”Wie zal ik vandaag eens in het zonnetje zetten?”

  En inmiddels ligt haar boek op mijn stapel andere inspirerende boeken naast mijn bed nog open uit te wasemen, van het snelle omslaan van de bladzijden, omdat ik snel wilde weten wat er op de volgende bladzijde staat en ik haar boek in een korte tijd voor de tweede keer aan het lezen ben. Want van wie kan je het nu beter leren dan van de expert en #1 businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten herself!

  Zoete koek en feest getoeter...

  Ik hoorde haar auto stoppen op het grind en liep al richting de deur om die voor haar open te doen. Terwijl ze uitstapte riep ze al: “Ellen, je raadt het nooit wat ik je ga vertellen?” Ze gebruikte nog net niet zo’n feest toeter van blijdschap. Ik weet zeker, als ik die in de villa had gehad, we samen hadden lopen toeteren. Ik schoot in de lach, want ik wist wat ze bedoelde. Ik heb het gedaan! Het is gelukt! We begroeten elkaar en gingen lachend naar binnen.

  'Ik heb overwogen om te stoppen, omdat ik die dag een hele slechte dag had. Ik was heel erg verdrietig en ik heb die dag nog wel meer dingen opgezegd. Ik heb toen een mailtje gestuurd met: 'Ik stop, het lukt niet, het gaat niet.' Toen belde Ellen mij en zei ze iets waardoor ze me tóch overhaalde. Ik ben de keer erna toch gegaan en daar ben ik nu blij om.'

  Pagina 1 van 7