fbpx
  Selfiestick

  Puffend pakt ze haar selfiestick. De kraamverzorgster kijkt veelzeggend de verloskundige aan. Als ze nu toch eens durfde te zeggen wat ze al zolang denkt. De zwangere vrouw houdt haar selfiestick in haar linkerhand en trekt met haar rechterhand haar rechterbeen naar zich toe. Ze oefent droog op het moment dat gaat komen: de geboorte van haar eerste kindje.

  Covid-19 Win Actie! Zonder Lawaai De Lucht In Geblazen

  Allereerst hoop ik dat het goed met je gaat, ondanks alle maatregelen rondom het Covid-19 virus. Mocht je je zorgen maken of stress ervaren lees dan verder! Ik heb vanaf vandaag tot 6 april 2020 een ‘Win Actie’ voor 8 personen in mijn natuurhuis beschikbaar je klaar staan gekoppeld aan mijn allernieuwste e-book, iets om naar uit te kijken als de rust binnenkort is wedergekeerd rondom het Covid-19 virus🦠.

  De kracht van positieve gedachten

  Op sommige momenten in het leven loop je opeens tegen een muur aan. Al zo lang heb je op je tenen gelopen, wilde je alles zo perfect mogelijk doen. Je baan, je gezin, je vrienden en familie, je financiën... Je hoofd zit bomvol met alle sores en gedachten die je de hele dag in de ban houden. Wanneer je dan ook nog te maken krijgt met een grote gebeurtenis, zie je het ineens allemaal anders. Je staat tegen die muur, en weet niet hoe je verder moet.

  Pagina 1 van 7